INSPEC.DK

Billige tilstandsrapporter i Vejle og omegn – Få et gratis tilbud i dag

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

At en tilstandsrapport er billig at få udarbejdet, betyder ikke, at den ikke er i grundig. Når du samarbejder med os her hos Inspec ApS, får du en billig tilstandsrapport, som både er grundig og fyldestgørende, og som naturligvis lever op til de formelle krav, der er til den type dokument.

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport, men det er en god idé at gøre det. Den beskytter nemlig både køber og sælger i forbindelse med hussalg/-køb, når der samtidig tegnes en ejerskifteforsikring. Hvis der bliver udarbejdet en tilstandsrapport, er det vigtigt, at den bliver lavet korrekt. Og det hjælper vi med.

Vi udarbejder både tilstandsrapporter for private boliger og for erhverv. Hvis du bor i Vejle eller omegn og har brug for en tilstandsrapport, så kontakt os.

Tilstandsrapporter velegnet til lejlighed, hus, sommerhus, landejendom og øvrige boliger

Når vi snakker om beboelse og tilstandsrapporter, så er det bl.a. følgende typer opgaver vi udfører rapporter inden for:

  • Ejerlejligheder
  • Sommerhuse
  • Lejligheder
  • Landejendomme
  • Huse / parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Øvrige boliger

Kort sagt er der stort set ikke den type af bygning, som vi ikke laver løsninger til. Vi arbejder overalt i Vejle, Kolding, Fredericia og resten af Trekantområdet samt hele Syddanmark.

Vi udfører desuden også energimærker af erhvervsejendomme og andelsboliger i hele Danmark.

Tilstandsrapport Odense & Fyn
Tilstandsrapport til ejerlejlighed, hus, sommerhus mm.

Få en estimeret pris på din tilstandsrapport

Hvis du gerne vil have et bud på, hvad det vil koste for dig at få lavet en tilstandsrapport, skal du enten ringe til os, skrive til os eller bruge vores kontaktformular.

Prisen på en tilstandsrapport, der udarbejdes af en af vores byggesagkyndige, starter fra 3.500 kroner. Det vil koste mere, hvis din bygning/bolig er stor, og hvis den er af ældre dato. Den billigste pris får du derfor som udgangspunkt på en nyere bygning, der ikke har så mange kvadratmeter.

Prisen for en kombination af både energimærke og tilstandsrapport vil minimum være 7.700 kroner. At få udarbejdet en elinstallationsrapport koster fra 1.950 kroner. Du kan få rabat, hvis du bestiller alle tre samtidig hos os.

Få lavet tilstandsrapport samt fornyelse af tilstandsrapport i Vejle

Hvis du har spørgsmål angående bestilling af en billig tilstandsrapport, kan du ringe eller skrive til os. Vi kommer gerne ud til din bolig i Vejle og laver en tilstandsrapport fra bunden såvel som en fornyelse. Ring til os på 39 39 31 22 eller send os en mail.

Hvem laver tilstandsrapport? En tilstandsrapport må kun udarbejdes af beskikkede byggesagkyndige

En tilstandsrapport udføres af en bygningssagkyndig, da kun byggesagkyndige kan udarbejde en gyldig tilstandsrapport. Rapporten har en gyldighedsperiode på seks måneder.

Selvom en tilstandsrapport ikke er lovpligtig, er det en fornuftig beslutning i forbindelse med hussalg eller -køb. Det kan være fristende at spare penge på en tilstandsrapport, men både som sælger og køber er det en fordel. Sælger undgår ansvar for husets stand 10 år frem hvis der tegnes en ejerskifteforsikring, og køber opnår større klarhed om, hvad de køber ind i.

Bestil en billig tilstandsrapport i Vejle i dag – Vi står klar til at hjælpe dig

Bestil billig tilstandsrapport i Vejle og sikre din ejendoms tilstand. En tilstandsrapport er afgørende for købere og sælgere, idet den identificerer potentielle problemer og sikkerhedsrisici i en ejendom. Det mindsker risikoen for uforudsete omkostninger senere hen.

Kontakt os i dag på tlf. 39 39 31 22. Du kan også kontakte os på mail eller igennem vores kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Billige tilstandsrapporter i Odense & Fyn
Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris

En tilstandsrapport giver sikkerhed

Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed