INSPEC.DK

Beskikket byggesagkyndig til opgaver i Odense og på resten af Fyn

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Med en beskikket byggesagkyndig på hånden, når du rigtig langt. Med stor ekspertise og uddannelse inden for byggebranchen, er vi yderst kompetente til at vurdere bygningers stand.

Dette gælder både ved gamle bygninger såvel som nybyggeri. En beskikket byggesagkyndig er myndighedsgodkendt.

Hos Inspec ApS udfører vi opgaver som bygningssagkyndig og vi tør godt kalde os selv specialister i at vurdere konstruktioner, materialer mm.
Vi hjælper bl.a. også vores kunder med:

Har du brug for hjælp fra en byggesagkyndig i Odense, Nyborg, Svendborg, Kolding, Vejle eller Fredericia? Så tag også gerne fat i os. Vi dækker hele Fyn samt Trekantområdet.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en byggesagkyndig?

Det kommer helt an på opgavens omfang. Typisk kan det også variere alt afhængig af geografi og den byggesagkyndiges erfaring. Sidst men ikke mindst kommer det også an på, hvorvidt der skal udarbejdes en eller flere rapporter. Hos Inspec ApS har vi sammensat en pakkeløsning med tilstandsrapport, energimærkning samt el-rapport – til én samlet og fornuftig pris.

Hvad er en byggesagkyndig?

En byggesagkyndig er at finde i byggebranchen eller er individuelle konsulenter. De er med til at sikre, at bygninger opfylder de standarder de skal og at disse er sikre at bo og færdes i. Det foregår typisk via undersøgelser af byggeteknisk art. Undersøgelserne udmunder i f.eks. en tilstandsrapport. Denne giver et overblik over ejendommens stand, men er også rådgivning om hvordan bygningen kan forbedres.

Byggesagkyndig Odense & Fyn
Beskikket byggesagkyndig til tilstandsrapport og energimærke

Beskikket byggesagkyndig – vi hjælper med tilstandsrapport og energimærke

Vi står klar som din samarbejdspartner, når der skal udarbejdes tilstandsrapport og energimærke.

Tilstandsrapporten er et krav for, at der kan laves ejerskifteforsikring ved bolighandlen. Når vi udarbejder rapporten, udfører vi en grundig gennemgang af ejendommen. Alt undersøges for stand, skader og fejl. Ligeledes vurderer vi hvilke konsekvenser de nuværende skader og fejl, kan få for bygningen på sigt.

Derfor er en til standsrapport vigtigt for køber

Især for en køber er dette vigtigt. Det kan forhindre økonomiske overraskelser inden det er for sent, ligesom det i nogle tilfælde kan medføre et afslag i prisen.

Derfor er en til standsrapport vigtigt for sælger

En tilstandsrapport er også meget vigtig, da man dermed ikke selv kan blive draget til ansvar for væsentlige forhold, som kan have betydning for køberen.

Energimærket er et lovkrav ved boligsalg

Energimærket er et lovkrav, når du skal sælge eller udleje en ejendom. Det viser nemlig, hvor store udgifter der er ved bygningens energiforbrug. Samtidig medfølger der forslag til energitiltag, der kan forbedre energimærket. Dette kan for mange også være relevant, med henblik på besparelser og et evt. salg af ejendommen på sigt.

Dygtig byggesagkyndig til køberrådgivning – vi hjælper bl.a. i Odense, resten af Fyn samt Trekantområdet

Hvis man går med tanker om køb af en bygning, kan man have brug for mere viden om ejendommen, end hvad der står i rapporterne. Derfor tilbyder vi også køberrådgivning.

Den mundtlige køberrådgivning består af en gennemgang af ejendommen sammen med den bygningssagkyndige. Her vil du kunne få mere detaljeret viden om tilstanden og der kan gives et ca. estimat på tagets levetid, vinduernes levetid osv.

Mange vælger denne rådgivning til, da den giver en større viden og dermed større sikkerhed omkring ejendommens stand.

Du kan med denne rådgivning samt gennemgangen af tilstandsrapporten og energimærket, opnå større vished og på sigt undgå økonomiske overraskelser.
Tag fat også gerne fat i os, hvis du ønsker en byggesagkyndig i Kolding eller Vejle.

Byggesagkyndig til nybyggeri – tag os med som byggerådgiver og tag fejlene i opløbet

I disse år bliver der udført rigtig mange nybyggerier. Ikke alt er af den højeste kvalitet, selvom det på overfladen måske kan se sådan ud.

Er du ved at bygge, kan det være en rigtig god idé at have en byggesagkyndig med til byggerådgivning på sidelinjen. Vi ser ting og problematikker i processen. Det kan på sigt spare dig for rigtig mange penge og besvær, hvis fejl bliver taget hånd om, før de skaber problemer.

Brug for hjælp fra en beskikket byggesagkyndig i Odense eller et andet sted på Fyn

Vi står altid til rådighed for en uforpligtende snak om jeres behov for en byggesagkyndig.

Kontakt os i dag på tlf. 39 39 31 22. Du er også velkommen til at skrive til os på mail eller igennem kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kom sikkert i mål med en byggesagkyndig i Svendborg, Nyborg, Odense og hele Fyn samt Kolding, Vejle, Fredericia og resten af Trekantområdet.

Beskikket bygningssagkyndig til tilsyn ved nybyggeri og køberrådgivning
Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris
Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed