INSPEC.DK

Droneinspektion udføres af professionel dronefotograf
– Vi tilbyder bygningsinspektion og drone­fotografering

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Hos Inspec ApS tilbyder vi at udføre professionel droneinspektion. Denne metode er både grundig og effektiv. Den er oplagt til dig, der har brug for at få inspiceret områder på bygninger, der er svært tilgængelige.

Bygningsinspektion med drone kendetegnes ved:

Skarpe billeder og videoer

Dronens teknologi gør, at den leverer knivskarpe billeder og video. Det gør det f.eks. lettere at inspicere helt ned i detaljen og på den måde få mere nøjagtige resultater ved inspektionen.

Sikkerhed

Dronen kan komme til mange steder. Det gør, at mennesker ikke skal kravle rundt på usikre og farlige konstruktioner for at undersøge elementerne nærmere.

At være effektiv og hurtig

For alle parter i processen er resultatet, at der spares tid og derved penge. Det er ikke nødvendigt at sende mandskab til at inspicere de svært fremkommelige steder på bygningen. Detaljegraden af billedmaterialet er høj. Det er med til at spare inspektørerne for tid ved selve gennemgangen.

Droneinspektion fra dronefotograf
Bygningsinspektion og dronefotografering

Vil du have lavet en billig dronevideo? Vi laver både inspektion men også andre former for dronevideo til en god pris

Som beskikket byggesagkyndig hjælper vi ofte vores kunder med bygningseftersyn med drone. Men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke kan benytte dronen til andre typer af opgaver.

Vi kan f.eks. være behjælpelige med at filme en flot dronevideo af jeres virksomhedsdomicil, der kan bruges på hjemmeside eller i andre virksomhedspræsentationer.

I forbindelse med hussalg møder vi også interesse fra både private kunder og ejendomsmæglere, som ønsker at give interesserede købere det fulde billede, af det drømmehjem de har til salg.

Er du interesseret i andre former for video end inspektion, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Lad os stå for din droneinspektion – vi er specialister i inspektion med drone

Med en baggrund som bygningssagkyndig og energikonsulent kan du trygt regne med, at inspektionen udføres med fokus på grundighed og høj detaljegrad.

Hos Inspec ApS har vi mange års erfaring med arbejdet inden for rådgivning i forbindelse med ejendomme, herunder tilstandsrapporter, bæredygtighed samt energiforbruget.

Vi går ind til alle opgaver med fokus på dig som kunde og din tilfredshed – og vi er kendte for altid at tage telefonen.

Dronefoto tilbydes af dronefotograf – skab et overblik over ethvert byggeri med dronefotografering af høj kvalitet

Uanset om det er selve bygningens tilstand, der skal inspiceres eller det f.eks. er overblikket over en byggeplads, er metoden med drone særlig praktisk.

Undersøgelsen af en byggeplads kan vise konkret fremskridt i byggeriet og identificere muligheder for forbedring. Det kan være med til at gøre processen hurtigere. Ligeledes kan dronefotografi bruges til kvalitetssikring.

Besigtigelse af hus og ejendomme med drone

Vi kan udføre grundige undersøgelser af bygningen udefra. Det kan f.eks. være at foretage undersøgelser af taget, tagrender, close-up af vinduer højt oppe, tilstanden på udhæng og mange flere steder, hvor man ellers ikke så let kan komme til.

Vi kan hjælpe både boligforeninger og andre erhverv samt private.

Interesseret i droneinspektion, bygningsinspektion og dronefotografering? Kontakt os i dag for nærmere info

Har du brug for en professionel leverandør til dronefotografering i forbindelse med inspektion af bygninger eller andet?

Så hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes på tlf. 39 39 31 22. Du er også velkommen til at sende en mail til os eller skrive igennem kontaktformularen her.

Vi udfører droneinspektion og meget mere i hele Region Syddanmark.

Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris

Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed