INSPEC.DK

FÅ UNDERSØGT INDEKLIMAET VIA EN UVILDIG SKIMMELSVAMP UNDERSØGELSE

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Skimmel

Vi er landsdækkende til brofaste øer
Det er farligt for dig, hvis du lever i omgivelser med skimmelsvamp. Har du mistanke om skimmel i din bolig, bør du straks kontakte Inspec ApS for uvildig skimmelsvamp rådgivning. Vi vurderer omfanget for dig og giver dig et fugtteknisk billede af, hvad årsagen kan skyldes – så du kan få taget hånd om problemet, uden at det genopstår.

Det er vigtigt du reagerer hurtigt da skimmelsvampen frigiver stoffer der kan påvirke dit helbred negativt og ende ud i alt fra irriterede øjne, slimhinder og luftveje til hovedpine, åndedrætsbesvær, trykken for brystet og tilbagevendende bihulebetændelse.

Foruden disse fysiske problemer kan skimmelsvampe forværre symptomerne hos astmatikere og allergilidende – eller i værste tilfælde give personer astma og kroniske allergier.

VI GIVER DIG DET FULDE BILLEDE
Skimmelsvampen viser sig på mange måder. Du vil dog oftest kunne genkende lugten af mug eller de visuelle tegn i form af mørke mærker og aftegninger på væggen, i kælderen eller på loftet. Typisk opdager man skimmelsvamp når man flytter et skab eller andre møbler, hvorefter man konstaterer sorte afmærkninger, men skimmelsvampen kan også gradvist syne frem på forskellige overflader.

Vi tilbyder en undersøgelse af skimmelsvamp, der bygge- og fugtteknisk påviser, hvad der kan være årsagen til, at der gror skimmel.

Ved eftersynet for skimmelsvamp gennemgår vi både områderne  med elektroniske måleinstrumenter og med fysiske prøver. Konstateres der skimmelsvamp, vurderer vi skadens omfang og bringer mulige løsningsforslag.

Det anbefales at forholdet undersøges af en byggesagkyndig, inden der eventuelt anmeldes en skade til forsikringen. Det skyldes, at skimmelsvampe som oftest er undtaget i forsikringsbetingelserne, og skaden skal derfor anmeldes på en helt anden måde, hvis der er mulighed for det.

SÅDAN OPSTÅR PROBLEMER MED SKIMMELSVAMP
Når du oplever at der opstår skimmelsvamp, er det ofte forårsaget på grund af skimmelsvampens sporer der møder et fugtigt område hvor de kan sætte sig i og formere sig fra. Det resulterer i spredning, altså et voksende problem med tiltagende svamp. Det mest afgørende for skimmelsvampens vækst er fugt. Derfor er huse med fugtproblemer naturligvis mere udsatte for angreb.

Teoretisk set kan skimmel vokse alle steder i hjemmet, men vi udsættes oftest for voksende skimmelsvamp i soveværelset, badeværelset, bryggers, loft, kælder og tilsvarende steder, der har en høj luftfugtighed.Fugten opstår primært fordi vi udånder omkring 2 liter vanddamp om dagen – og er man en familie, er man derfor helt naturligt med til at gøre hjemmet mere fugtigt. I soveværelset opstår der ofte kondens på ruderne, hvilket er helt normalt, da vi ånder og sveder i løbet af natten. Her skal der luftes godt ud, så skimmelsvampen ikke kan sætte sig.

På badeværelset bruger vi vand, hvorfor der helt naturligt opstår høj fugtighed. Derfor skal der luftes ud, så vi ikke efterlader en grobund for svamp. Tørrer vi tøj på et stativ indendørs, stiger fugten også, hvilket ligeledes stiller krav til udluftning.

Som du nok har bidt mærke i foretager vi os mange ting i hjemmet der gør at luftfugtigheden stiger. Det primære problem i forhold til skimmelsvamp opstår derfor af, at hjemmet står med fugt det ikke kan komme af med.

FÅ VÆRDIFULD SKIMMELSVAMP RÅDGIVNING
Hvis du allerede har konstateret skimmelsvamp eller oplever symptomer på den, bør du med det samme få klarlagt omfanget og fundet kilden. Inspec ApS tilbyder uvildig skimmelsvamp rådgivning, der påviser fugtskader og angreb fra skimmelsvamp.

Få klarhed med skimmelsvamp rådgivning – kontakt Jesper Nikolajsen på tlf.: +45 39 39 31 22 eller e-mail: info@inspec.dk

Send en forespørgsel

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed