INSPEC.DK

Stort energimærke – Energimærkning af bygninger og erhvervsejendomme og andelsboliger

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Et energimærke på erhvervsejendomme og lignende store bygninger kan med rette kaldes for et stort energimærke. For at kunne lave et stort energimærke for store ejendomme skal energikonsulenten have en tillægsuddannelse, og da vi har energikonsulenter med denne særlige uddannelse, kan vi udstede et stort energimærke til din erhvervsejendom eller andre store domiciler og bygninger, der er på mere end 500 kvadratmeter.

I disse tider hvor der er stort fokus på at spare på energien, er det alfa og omega, at du kan få en energimærkning, der ikke blot er korrekt men også fyldestgørende ift. officielle krav.

Hos Inspec ApS tilbyder vi energimærkning af bygninger af forskellig art, og hvis du gerne vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at energimærke din bygning, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

Specialister i energimærke til erhverv – Få gennemgået din erhvervsejendom eller andre former for bygninger

Vi tilbyder energimærkning af erhvervsejendomme i hele Danmark. Foruden at tilbyde energirapporter, tilbyder vi også både udarbejdelse af tilstandsrapporter og elrapporter. Vi har mange års erfaring med at udarbejde energirapporter til både privatpersoner og erhverv.

Når vi laver energimærkning af bygninger (uanset størrelse), er det en fordel, hvis vi på forhånd har fået så fyldestgørende og korrekte oplysninger som muligt.

Hvis du vil hjælpe vores samarbejde godt i gang, kan du udfylde vores blanket til energimærkning, hvor en energikonsulent med certificering i erhverv vil tage godt hånd om det. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 39 39 31 22, hvis du har nogle spørgsmål.

Energimærkning af andelsbolig / andelsboligforeninger

Hvis du er bestyrer af en andelsboligforening eller har nogen indflydelse på, hvorvidt der laves en energimærkning af andelsboligforeningen, så vil vi rigtig gerne samarbejde med dig. Så sørger vi for, at der bliver udarbejdet en energimærkning for en eller flere andelsboliger.

Forud for vores konsulentbesøg er det vigtigt, at der er fri adgang til de enkelte andelsboliger i boligforeningen, og det er f.eks. også vigtigt, at hver husstand har taget stilling til, om vores konsulent må foretage bore-prøvninger. Det kan være nødvendigt at foretage disse boringer, da man ellers ikke vil kunne dokumentere isoleringstype og mængde på korrekt vis.

Når alle de praktiske ting er på plads, sørger vi for at udarbejde en energirapport, så I har dokumentation for energimærkningen af jeres andelsboliger i foreningen.

Energimærke Kolding og Vejle
Energimærkning af huse, boliger, andelsboliger mm. i Kolding, Vejle og omegn

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en energimærkning?

Prisen på et energimærke varierer alt efter adgangsforhold, størrelse på bygningen og andre ting.
Men priserne på energimærkning starter fra 4.200 kroner. Du kan spare penge ved at få en god pris på både tilstandsrapport, energirapport og elrapport samtidig.

Laver I også stort energimærke til erhverv og boligforeninger?

Ja, det gør vi bestemt. Vi har den særlige tillægsuddannelse som gør, at vi er autoriseret til at kunne lave energirapporter m.m. for erhvervsejendomme og boligforeninger.

Energimærkning af nybyggeri – Her er vi også eksperter

Hvis du er ved at bygge nyt? Så vil du sikkert gerne have, at din energimærkning bliver udført korrekt, til tiden og efter de formelle krav. Det hjælper vi dig med.

Vi kan nemlig lave energimærkning af nybyggeri, og det kan vi gøre i Region Syddanmark, Midtjylland og Østjylland. Hvis det er et erhvervsbyggeri, kan vi energimærke nybyg i hele Danmark.

Energimærkning af udlejningsejendomme – Det er et lovkrav inden du lejer ud

Har du en bolig eller en ejendom, som du lejer ud? Så er der faktisk et lovkrav om, at du har fået udført energimærkning af udlejningsejendommen.

Mangler du denne mærkning? Så kontakt os i dag og få en snak om mulighederne. Energimærkningen for udlejningsejendommen skal være på plads inden du får en lejer ind i lejemålet. Vi kan hjælpe med hurtig udarbejdelse af mærket. 

Lovpligtigt stort energimærke – Kontakt os om energimærkning af bygninger og erhvervsejendomme

Et stort energimærke til bygninger eller erhvervsejendomme er afgørende for at vurdere bygningens energieffektivitet. Det er en fordel for både miljøet og ejendommens ejere, at der er styr på dette.

Energimærkning af bygninger giver et klart billede af energiforbruget og identificerer områder, hvor der kan gøres forbedringer. Dette gælder også for erhvervsejendomme, hvor et energimærke kan påvirke ejendommens værdi og lejepriser. Derfor er energimærkning en vigtig proces, både for en ejer og en køber, for at sikre optimal energieffektivitet og bæredygtighed.

Ring nu på tlf. 39 39 31 22 og hør mere om vores priser og muligheder.

Energimærkning af huse
Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris

Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed