INSPEC.DK

Trykprøvning og blowerdoor test i Vejle, Kolding og hele Trekantområdet samt Odense og Fyn

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Ved nybyggede huse, slipper man ikke udenom at få udført en trykprøvning. Det er nemlig et krav jævnfør bygningsreglementet, at 10% af alle nyopførte huse er trykprøvet, inden den tages i brug.

Det er vi hos Inspec ApS behjælpelige med og har den helt rette erfaring, udstyr og kompetencer til at udføre trykprøvningerne.

Vi hjælper bl.a. kunder i Odense, Middelfart, Assens, Faaborg, Vejle, Fredericia, Kolding og Trekantområdet.

Vi udfører trykprøvning af hus – Blow- og tryktest af nybyggede huse

Vi kommer ud til byggeriet med vores blowerdoor sæt. Her tester vi tætheden af huset ved b.la. at suge luft ud af det og skabe undertryk og overtryk. Her bliver der f.eks. målt på om dampspærreren er tæt nok.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Blowerdoor test og energimærkning til din tilstandsrapport

En blowerdoortest kan bl.a. benyttes som et af værktøjerne i evalueringen og bestemmelsen af bygningens energimærke.

Ved blowerdoortest og trykprøvning identificeres mulige utætheder i bygningen.

Hos Inspec tilbyder vi både energimærkninger og udarbejdelse af tilstandsrapporter – udført af en erfaren og dygtig byggesagkyndig.

Står du med en ejendom, der har ufremkommelige steder der skal inspiceres, foretager vi også droneinspektion. Her leverer vi billeder og video af høj kvalitet og med skarpe detaljer. Dette er både en effektiv og billig måde at vurdere ejendommens tilstand udendørs, uden at skulle investere i lifte og stilladser for at inspicere bygningen.

Blowerdoor test er et indirekte krav – Ønsker du en pris står vi klar til at give et tilbud

Teknikken bruges til at færdigmelde byggeri og erklære det klar til beboelse. Vi benytter udstyret fra Blowerdoor som er særdeles anerkendt på området.

For at huset er så energieffektivt som muligt, er blowerdoortesten vigtig.

Resultaterne fra denne, har både betydning for varmebudgettet og komforten indendørs. Samtidig er den medvirkende til, at luftkvaliteten indendørs er så god som mulig og eventuelle lækager opdages inden huset tages i brug.

Vores priser er altid konkurrencedygtige. Og vi kan endda tilbyde en samlet rabat hvis både blowerdoortest og energimærke bestilles samtidig hos os.

Priserne for trykprøvning starter fra 3.500,00 kr. Inkl. moms.

Kontakt os for flere informationer om trykprøvning og blowerdoor test

Skal du have dokumentation for at dit nye hus, eller andet nybyggeri er tæt? Så tag fat i os for at få udført trykprøver.

Vi kan kontaktes telefonisk på 39 39 31 22. Du er også velkommen til at skrive til os igennem kontaktformularen her eller via vores mail.

Vi trykprøver bygninger og udfører blowerdoor test i Vejle, Odense, Middelfart, Assens, Faaborg, Fredericia, Kolding og Trekantområdet.

Trykprøvning & blowerdoor test Vejle, Kolding, Odense m.fl.