INSPEC.DK

Energimærkning fra 4.200,-

En energimærkning af boligen behøver ikke at være en kostelig affære. Vi er godkendte til at udarbejde alle typer energimærker. Det betyder også bygninger på over 500 kvm, fx. erhvervsejendomme.
Vi besigtiger erhvervsejendomme i hele landet, samt privatboliger i hele Region Syddanmark samt Midt- og Østjylland.

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Hvad er energimærkning?

Energimærkning består af to dele. En vurdering der viser, hvor store energiudgifter der er i boligen. Derudover viser energimærkningen også hvilke forbedringer der kan føre til besparelser på el- og varmeregningen, der kan svare sig at gennemføre på boligen.

Der er ifølge Statens Byggeforskningsinstitut penge at spare på forbedringer afdækket i forbindelse med energimærkningen. I gennemsnit viste det sig at man kan spare op til 30% på energiregningen.

De steder hvor det er bedst at investere i forhold til energioptimering er ved at udskifte til nye vinduer hvis disse ikke isolerer godt. Det kan oftest også betale sig at få efterisoleret hvis isoleringen ikke lever op til i dags standard.

Energimærkning er lovpligtig

Et energimærke er lovpligtigt af få lavet når du skal sælge eller udleje en bolig. Så lad os hjælpe dig med at udarbejde energimærkningen af din ejendom så du får det optimale udgangspunkt for at få solgt eller udlejet din bolig. Vores dygtige og erfarne energikonsulenter er uddannede til at energimærke store erhvervsejendomme.

Ring nu på tlf. + 45 39 39 31 22 og hør mere om vores priser. Vi udfører eftersyn på hele boligen og udarbejder en grundig og velskrevet rapport.

Vi tilbyder også en pakke bestående af tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport så du har alt hvad du skal bruge lige ved hånden.

 

Læs om vores arbejde med:

Energimærke i Odense og på resten af Fyn

Energimærke i Kolding, Vejle og omegn

Bygtest - få en professionel energimærkning af din bolig

Skal vi snakke?

Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed