INSPEC.DK

Billige tilstandsrapporter i Kolding og omegn – Vi har mere end 10 års erfaring

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Har du brug for en tilstandsrapport? Så er vi de rette konsulenter til opgaven. Der er næsten ingen ventetid, fra du kontakter os, til vi har lavet en aftale med dig. Derefter kører vi ud til din virksomhed, privatbolig, sommerhus eller anden bygning og laver en besigtigelse. Besigtigelsen er nødvendig for, at vi kan lave en tilstandsrapport.

Hos Inspec ApS laver både grundige og billige tilstandsrapporter for både privatpersoner og erhverv i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn.

Vi besigtiger primært bygninger i Jylland (Syd-, Midt- og Østjylland) samt på Fyn, men hvis der er tale om erhverv (eller mindst 500 m2), kører vi gerne ud i hele Danmark.

Vi udfører desuden også energimærkning af udlejningsejendomme og andelsboliger samt selvfølgelig af huse og lejligheder.

Konkurrencedygtige priser på tilstandsrapporter for lejligheder, huse, erhvervsbygninger og andre boliger

Prisen på at få lavet en tilstandsrapport inkluderer besigtigelse og rapportskrivning, og vi laver gerne både tilstandsrapporter for lejligheder og huse samt tilstandsrapporter for forskellige andre typer af boliger samt af erhvervsbygninger.

Prisen på en tilstandsrapport ligger fra 3.500 kroner. Jo større bygning, jo mere vil det formentlig koste. Kontakt os i dag og få et prisoverslag.

Bygningssagkyndig til tilstandsrapport i Kolding – Få den udarbejdet nemt og billigt her

Som bygningssagkyndig tager vi bl.a. også ud og laver tilstandsrapporter i Kolding samt andre steder i Trekantområdet.

Vi sørger for tilstandsrapportens gyldighed, og derudover sikrer vi os også, at rapporten bliver skrevet på en overskuelig og letlæselig måde. Hvis du har brug for en dygtig og erfaren bygningssagkyndig i Kolding, er vi derfor den rette samarbejdspartner for dig.

Tilstandsrapport Odense & Fyn
Tilstandsrapport til ejerlejlighed, hus, sommerhus mm.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvem laver tilstandsrapporter?

Det er en byggesagkyndig, der udarbejder tilstandsrapporterne her hos Inspec. Rapporten skal nemlig være udarbejdet af en beskikket byggesagkyndig fagperson for at være gyldig.

Er tilstandsrapport lovpligtig?

Kort sagt er svaret nej til, hvorvidt en tilstandsrapport er lovpligtig at få udarbejdet. Vær dog opmærksom på, at selvom tilstandsrapporten ikke er lovpligtig, så er energimærket lovpligtig.
Hvis du vil tegne en ejerskifteforsikring, er der ligeledes også krav om en gyldig tilstandsrapport samt en elinstallationsrapport.

Skal der laves tilstandsrapport på ejerlejlighed?

Det korte svar er nej, der skal ikke laves tilstandsrapport på ejerlejlighed. Det er ikke lovpligtigt, men det kan være en god idé i forbindelse med salg af ejerlejligheden. Skal du have en ejerskifteforsikring i forbindelse med salget af lejligheden er det ligeledes lovkrav med både en tilstandsrapport og en elinstallationsrapport.

Skal der laves tilstandsrapport på sommerhuse?

Ligesom for ejerlejligheder og anden beboelse er der ikke noget lovkrav om, at der skal laves en tilstandsrapport på sommerhuse. Her gælder samme regler som nævnt ovenfor.

Ønsker du en fornyelse af din tilstandsrapport eller en ny rapport? Bestil tilstandsrapport i Kolding billigt her

Når du bestiller en tilstandsrapport i Kolding og omegn, får du en byggesagkyndig person ud, som kender de lokale regler samt de nationale krav til, hvordan en besigtigelse skal foregå, og hvordan tilstandsrapporten skal udformes. Foruden at lave en tilstandsrapport fra bunden tilbyder vi også fornyelse af tilstandsrapport. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 39 39 31 22 eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Uanset om du får lavet rapporten fra bunden eller får den fornyet, får du en god pris, når du samarbejder med os.

Prisen på tilstandsrapport bliver endnu billigere, hvis du også skal have lavet energimærke og elrapport. Elrapporten og energirapporten er en forudsætning for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. Så hvis du gerne vil sælge dit hus, er det en fordel at investere lidt penge i de forskellige rapporter.

Billige tilstandsrapporter i Odense & Fyn
Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris

En tilstandsrapport giver sikkerhed

Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed