INSPEC.DK

Billig tilstandsrapport i Fredericia og omegn – For private og erhverv

Få en god pris på alle 3 rapporter

Tilstandsrapport, Energirapport og Elrapport

 

Vi kan hurtigt lave en aftale med dig - stort set ingen ventetid

Hvis du bor i Fredericia eller omegn eller har en virksomhed i området, og har du brug for en tilstandsrapport? Så kan du roligt kontakte os.

Hvis du har brug for en tilstandsrapport, som ikke blot er hurtigt og korrekt udført, men som også er billig, så skal du vælge os til at lave den.

Hvis du er erhvervskunde med en eller flere bygninger på mere end 500 kvadratmeter, kan vi køre ud til din virksomhedsadresse i hele Danmark og lave en besigtigelse.

Inspec ApS har virksomhedsadresse i Fredericia, men vi servicerer også privat- og erhvervskunder i hele Region Syddanmark samt Midt- og Østjylland. Du kan læse mere her om vores arbejde med tilstandsrapporter i Kolding og tilstandsrapporter i Vejle.

Få en god pris på tilstandsrapport af ejerlejlighed, sommerhus, parselhus og andre boliger

Når vores konsulenter besigtiger en bygning, foregår det på en professionel måde, hvor der er fokus på dig som kunde såvel som på overholdelse af fastsatte bestemmelser. Prisen på en tilstandsrapport fra Inspec starter fra 3.500 kroner. Jo større bygningen er, jo mere vil rapportern naturligvis koste, da det så tager længere tid at gennemgå bygningen. Prisen på tilstandsrapporten kan også afhænge af andre faktorer, som for eksempel adgangsforhold.

Vi laver tilstandsrapporter for lejligheder og ejerlejligheder, tilstandsrapporter for sommerhuse, tilstandsrapporter for huse og andre boliger. Vi skelner som udgangspunkt ikke mellem typen af bygning, og prisen på energimærkning afhænger primært af størrelsen og husets alder.

Prisen for en kombination med både energimærke og tilstandsrapport vil minimum være 7.700 kroner. Du får rabat, hvis du bestiller både tilstandsrapport, energirapport og elrapport samtidig.

Tilstandsrapport Odense & Fyn
Tilstandsrapport til ejerlejlighed, hus, sommerhus mm.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en tilstandsrapport?

Hos Inspec ApS starter prisen for en tilstandsrapport fra 3.500 kroner.

Hvor længe holder en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er gyldig i seks måneder.

Skal der laves tilstandsrapport på en landejendom?

Der skal ikke laves en tilstandsrapport på landejendomme, da det ikke er lovpligtigt. Men hvis du gerne vil kunne tegne en ejerskifteforsikring, er det en god idé at få udarbejdet en tilstandsrapport. Bemærk dog at der kun kan laves ejerskifteforsikring på nedlagt landbrug med under 2 hektar.

Fornyelse af tilstandsrapport i Fredericia - Både for privat og erhverv

Hvis din tilstandsrapport er udløbet (altså ikke længere er gyldig ift. salg af bolig eller erhvervsejendom), så kan du kontakte os. Hos Inspec kan vi sagtens hjælpe dig med fornyelse af tilstandsrapport i Fredericia og omegn, og det er en stor fordel, at du bruger os til at lave fornyelsen af tilstandsrapporten, hvis det er os, der har lavet den første rapport.

Bygningssagkyndige med fokus på korrekthed og tilstandsrapportens gyldighed

Når vi som bygningssagkyndig udarbejder tilstandsrapporter for privatpersoner eller erhverv, foregår det ud fra principperne om, at rapporten skal være let at læse og forstå.
Vi går også højt op i, at tilstandsrapportens gyldighed ikke kan anfægtes. Hos os får du en erfaren og professionel bygningssagkyndig der besigtiger din bygning.

Bestil en billig tilstandsrapport i Fredericia hos Inspec ApS

Vores tilstandsrapporter lever op til kravene såvel som dine forventninger til, hvad en god tilstandsrapport indeholder. Vores tilstandsrapporter er både grundige og fyldestgørende, selvom de er billige.

Så hvis du har brug for at få udarbejdet en billig tilstandsrapport i Fredericia eller omegn, kan du ringe eller skrive til os i dag. Så kan vi komme ud og besigtige din bygning inden for kort tid. Du kan ringe til os på tlf. 39 39 31 22.

Billige tilstandsrapporter i Odense & Fyn
Bygtest - få udarbejdet en professionel og grunding tilstandsrapport til lav pris

En tilstandsrapport giver sikkerhed

Tag fat i os. Udfyld formularen – efterfølgende bliver du ringet op af en fagmand snarest muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Udfyld nedenstående - så kontakter vi dig snarest muligt.

Bliv kontaktet

Kontaktoplysninger

Beliggenhed